Şirketimiz

Athena Metrics Logo

Athena Metrics

Şirketimiz, global ölçekte hizmet veren bir işletme danışmanlığı firmasıdır. Zoho CRM, Zoho Analytics, Zoho Campaigns, Zoho Booking gibi Zoho ürünleri konusundaki uzmanlığımızla, veri analizi, veri görselleştirme, raporlama, Dashboard çözümleri, mail ve WhatsApp otomasyonları alanlarında kendini kanıtlamış bir yapıya sahibiz. Emlak sektörü, İnşaat Sektörü ve E-Ticaret alanlarında işletmeler için çözümler geliştiren, otomasyonlar, özelleştirilmiş araçlar ve makine öğrenmesi tabanlı çözümler üreten bir firmayız.

Misyonumuz

“Ölçemediğiniz Şeyi Geliştiremezsiniz.”

İşletmelerin büyüme ve gelişim süreçlerini desteklemek için Veri Analizi, Veri Görselleştirme ve Otomasyon alanlarında yenilikçi çözümler sunuyoruz. Müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutarak, şeffaflık ve güven esasına dayalı hizmetlerimizle iş ortaklarımızın başarısını hedefliyoruz.

Vizyonumuz

Şeffaflık ve Güven

Global ölçekte işletmelere yenilikçi hizmetler veren bir konumda olmak istiyoruz işletmelerin büyüme ve gelişim süreçlerinde yanlarında olmayı, veri odaklı karar verme kültürünü yaygınlaştırmayı ve sektördeki en güvenilir iş ortağı olmayı vizyon ediniyoruz.

5.0

Out of 5

5.0

Kaliteli Hizmet

Aldığımız hizmet oldukça kaliteliydi. Zoho CRM kurulumu sorunsuz tamamlandı. Custom ürünlerimizin fiyatlandırılması için machine learning algoritmaları ile başarılı sonuçlar elde ettik. Tüm bu işlemlerin Shopify’a entegrasyonu konusunda mükemmel bir iş çıkardı. Çok teşekkür ederiz.

Metin C.

İletişim

+90 530 307 65 46
info@athenametrics.com

Adres

Dumlupınar Caddesi
Feyzullah Mahallesi
Maltepe / İstanbul

Ücretsiz danışmanlık alın